Chansliret

Lens har god chans att skrälla

Lens har fem raka oavgjorda matcher i franska Ligue 2 och står på tur för en seger när man ikväll åker till Boulogne för bortamatch. Tränaren Jean-Louis Garcia har en helt frisk trupp av spelare till sitt förfogande och det finns god kvalitet i truppen som inte återspeglar den svaga 13:e plats man befinner sig på i tabellen för tillfället.
Boulogne går inte alls bra just nu och har endast tagit två poäng på de åtta senaste matcherna. Till dagens batalj får man klara sig utan mittfältaren Cedric Fabien, men har annars en frisk trupp. Speldjävulen har lite på känn att det kan vara dags för Lens här och när oddset är runt 3 gånger pengarna blir det en liten slant på raka tvåan.

Boulogne – Lens 2 @ 3.00 (Bet365). Högsta odds: 3.01 @ Pinnacle

Matchstart: 20.00

Resultat: 0-2 VINST!!

OBS! Glöm inte att följa Speldjävulen på Twitter. Fler spel läggs upp där under kvällen.

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen