Dagens bästa spel

Parma lämnar streckstriden bakom sig

Parma måste passa sig noga så man inte blir indragen i nedflyttningsstriden på allvar med bara fyra poäng ner till Lecce under strecket. I kväll har man ett ypperligt tillfälle att rycka åt sig några poängs marginal när man tar emot Fiorentina hemma på Stadio Renzo Barbera. Man är trots tabellplaceringen ett dugligt hemmalag och även om inte formen är den bästa för dagen, samt att man saknar Gobbi och Floccari, så ska det ändå finnas ganska stora möjligheter til tre poäng här. Bortalaget Fiorentina har nämligen inte heller rosat marknaden på slutet, även om man vann hemma mot jumbon Cesena senast. Innan dess hade man tre raka förluster och och på bortaplan har man varit näst intill bedrövliga i år. Nu får man dessutom klara sig utan anfallsstjärnan Stevan Jovetic (12 mål på 21 matcher), som skadade sig i matchen mot Cesena senast. Borta är också Ljajic, Kröldrup, Olivera och Salifu medan man förmodligen får tillbaka Behrami och Kharja.

Speldjävulen tror att Parma tar sig samman här och klättrar upp på lite säkrare mark. Insatserna hålls dock nere ganska rejält.

Parma – Fiorentina 1 @ 2.25 (Bet365). Högsta odds: 2.35 @ Pinnacle

Matchstart: 18.30

Resultat: 2-2 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen