Dagens bästa spel

Överspel i Europa League

Ikväll är det dags för Europa League igen och första mötena i åttondelsfinalspelet. Efter en genomgång av matcherna och oddsen så fastnade ett av dem mer än andra. Det är överspelet (2.5 mål) i Metalist Kharkiv – Olympiakos. Detta kan kanske tyckas vara dårskap då bortalaget har hållit åtta (!) raka nollar i liga- och cupspelet.  Man ska dock komma ihåg att Metalist är ett väldigt offensivt lagt lag med många individuellt skickliga spelare som sällan går mållöst från en fotbollsmatch. Faktum är att man i gruppspelet gjorde tre mål eller mer i fem av sex matcher, det är väldigt imponerande! På topp i hemmalaget huserar giftiga anfallsduon Marko Devic och Jonathan Cristaldo och bakom dem brasen Cleiton Xavier.  Metalist har en helt frisk trupp till kvällens match och Speldjävulen är ganska övertygad om att man har minst ett mål i sig.
Olympiakos har alltså täppt till rejält bakåt den senaste månaden och åtta matcher utan insläppt mål är riktigt bra. Samtidigt har man väldigt bra offensiva spelare i form av anfallarna Kevin Mirallas och Rafik Djebbour som tillsammans med nyanlände Colin Kazim-Richards bildar en stark offensiv kraft. Då har man ändå serben Marko Pantelic skadad. Inga sviter håller för evigt och det är dags för laget att släppa in ett mål snart, Speldjävulen tror att det kommer redan ikväll. Över 2.5 mål ska det kunna bli och det går att hitta odds en hyfsad bit över 2 gånger pengarna, då är det bara att kliva in.

Metalist Kharkiv – Olympiakos över 2.5 mål @ 2.30 (Bet365). Högsta odds: 2.38 @ Pinnacle

Matchstart: 19.00

Fler spel till kvällens matcher hittar ni på Speldjävulens Twitter

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen