Dagens bästa spel

Stuttgart vinner ikväll!

Stuttgart har varit mycket upp och ner den här säsongen men på slutet har det sett betydligt bättre ut och man har tagit tre segrar på de fyra senaste ligaomgångarna. Senast krossade man Hamburg med 4-0 på bortaplan och spelade imponerande fotboll. Man har många offensiva spelare i målform (Ibisevic, Harnik, Okazaki) och har inga tyngre skador eller avstängningar. Det ser med andra ord mycket bra ut inför kvällen.
Kaiserslautern har varit allt annat än bra på slutet, man tog förvisso en poäng hemma mot Wolfsburg senast, men innan dess hade man fyra raka förluster. Man har förtvivlat svårt att göra mål och har endast mäktat med 16 mål på 23 matcher den här säsongen. Nu saknar man dessutom näst bäste målskytten Dorge Kouemaha (2 mål…). Att man skulle rubba Stuttgart ikväll känns ytterst otänkbart och ettan spelas med en ganska rejäl insats.

Detta blir enda spelet på bloggen ikväll och nu börjar istället jobbet inför Stryktipset imorgon. Det kan dock tänkas att det kommer upp ett eller annat spel under kvällen på Twitter, så bli gärna en följare där!

Stuttgart – Kaiserslautern 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.71 @ Pinnacle

Matchstart: 20.30

Resultat: 0-0 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen