Dagens bästa spel

Carlisle är dagens bästa spel

Hemmastarka Carlisle tar i eftermiddag emot formsvaga Bury i en match engelska League 2. Hemmalaget ligger på sjätte plats i tabellen, en poäng och en placering från playoffplatserna till League 1. Carlisle har 14 raka matcher utan förlust på hemmaplan, varav två vinster i rad. Man har fortfarande kaptenen Paul Thirwell och backen Matty Robson skadade men annars är det en frisk trupp som tränaren Greg Abbott har till sitt förfogande.
Bury har stora skadeproblem inför dagens match och Lennell John-Lewis, Mark Carrington, Steven Schumacher, Giles Coke, Andy Bishop and Phil Picken är alla stora frågetecken. Bortalaget har definitivt int så bred trupp att man fixar det. Det här vinner Carlisle!

Carlisle – Bury 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.85 @ Interwetten

Matchstart: 16.00

Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen