Dagens bästa spel

Villareal vinner ikväll

Ett tämligen taskigt spelutbud ikväll och det blev tillslut ett framkrystat spel på Villareal som får bli dagens bästa. Man har dock inte varit bra på slutet och fick stryk av jumbon Zaragoza senast, nu börjar dock läget bli prekärt för laget och man måste snart börja vinna om man inte ska åka ur i år. Bäste målskytten Marco Ruben (7 mål) missade matchen mot Zaragoza men är tillbaka här och det är en rejäl förstärkning. Han och brassen Nilmar bildar trots allt ett ganska giftigt anfallspar i skadade Giuesppe Rossis frånvaro. Man har också statistiken med sig då man vunnit 6 av de 7 senaste matcherna mot Getafe hemma på El Madrigal.
Getafe har svag form även de och har endast plockat två poäng på sina fem senaste matcher. Man brukar som sagt ha det tufft borta mot Villareal och det är frågan om det inte blir 7 förlusten på 8 matcher här.  Ett spel med mycket låg insats blir det ikväll, allra bäst är nog att låta bli helt.

Villareal – Getafe 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.03 @ Pinnacle

Matchstart: 21.00

Resultat: 1-2 Förlust…

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen