Dagens bästa spel

Stevenage är ett bra spel ikväll!

Stevenage har inte vunnit i ligan på fem omgångar och har haft vacklande form sedan man fixade omspel mot Tottenham i FA Cupen den 19:e februari. Nu är man dock utslagna och det är dags att fokusera på ligan igen. Man har på senare tid gjort tre riktigt bra låneförvärv i form backen Jamal Lascelles (Nottingham) samt anfallarna Patrick Agyemang (QPR) och Jordan Slew (Blackburn). De två sistnämnda har redan fått spela ihop sig något med laget (1 respektive 2 matcher) medan Lascelles förväntas göra sin debut i kväll. Man får klara sig utan backen Ronnie Henry, men annars är det en frisk trupp tränaren Gary Smith har att laborera med.
Oldham har två raka hemmaförluster mot Yeovil och Scunthorpe, precis när formen verkade infinna sig på allvar efter bortasegern mot Sheffield United. Man saknar fortfarande en rad spelare av olika anledningar, senaste bortfallet blev mittfältaren Tom Adeyami, som återvände till Norwich i veckan efter att ha varit på lån i klubben. Sedan tidigare är Keanu Marsh-Brown, James Wesolowski, Robbie Simpson och kaptenen Dean Furman borta med skador.
Det är verkligen dags för Stevenage att vinna här och Speldjävulen tror stenhårt på att så blir fallet, raka ettan spelas med ganska stor insats.

Stevenage  – Oldham 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Ladbrokes

Resultat: 1-0 VINST!!

Matchstart: 20.45

Andra spel som rekommenderas i dag är:

Inter – Marseille 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.01 @ Pinnacle

Resultat: 2-1 VINST!!

Leicester – Birmingham  1 @ 2.60 (Bet365). Högsta odds: 2.75 @ BetVictor

Resultat: 3-1 VINST!!

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen