Dagens bästa spel

Femte raka för Speldjävulen?

Det har gått bra för Speldjävulen en tid nu efter en liten svacka tidigare och de fyra senaste spelen (eller 6 av 8 om ni vill det) har suttit galant. Kapfenberger SV tog mycket riktigt sista chansen i går kväll och det gav skönt klirr i kassan. I dag tar vi en titt in i Europa League och hittar där ett spel i matchen Schalke 04 – Twente.

Twente vann första matchen med 1-0 på hemmaplan efter en tveksamt dömt straff som också innebar rött kort för backen Joel Matip. Schalke har dock överklagat incidenten i två omgångar och UEFA kommer nu ha nästa möte på fredag,  vilket gör att Matip är spelklar till returmötet ikväll i väntan på beslut. Schalke har också anfallsstjärnan Klaas-Jan Huntelaar tillbaka i laget, holländaren missade bortamötet med Twente är givetvis en gigantisk förstärkning här. Man får även tillbaka peruvianen Jefferson Farfan från skada, men kan få undvara backen Christophe Metzelder som har problem med ljumskarna och inte tränade i tisdags. En annan back, Benedikt Höwedes, är borta sedan tidigare.
Twente har gått bra i ligan på slutet men åkte på en tung förlust (1-3) borta mot NEC senast. Man har inga egentliga skador eller avstängningar som stör, men kommer få det jättetufft på Veltins-Arena där Schalkefansen alltid ger hemmalaget lite extra råg i ryggen. Speldjävulen tror inte Twente fixar att stå emot det och lirar raka ettan på Schalke ikväll.

Schalke – Twente 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.80 @ Pinnacle

Matchstart: 21.05

Resultat: 4-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen