Dagens bästa spel

Nantes är dagens bästa spel hos Speldjavulen.se

Det blev mycket riktigt femte raka spelet som satt för Speldjävulen igår när Schalke mycket enkelt avfärdade Twente i Europa League. Nu hoppas vi att den fina formen håller i sig över helgen och veckans stryktipsomgång, men innan dess hinner vi med ett spel i franska Ligue 2 ikväll…

FC Nantes har haft ett tufft schema på slutet och kvällens match mot Boulogne blir den fjärde på 12 dagar. En seger, en oavgjord och en förlust har det blivit så här långt men förhoppningarna är ganska stora att man fixa ytterligare en trepoängare här. Hemmalaget huserar nämligen på en stark femteplats i tabellen, bara fyra poäng bakom Clermont på andraplatsen och tre poäng bakom Reims som ligger trea, just tre lag få äran att spela i Ligue 1 nästa säsong så motivationsproblem lär man inte lida av i hemmalaget. Det har dessutom redan sålts 18 000 biljetter till matchen (hemmasnittet är 13 604) så man kommer ha ett massivt publikstöd i ryggen. Mittfältaren Fabrice Pancrate missade bortamötet med Le Mans senast men är tillbaka här och man har inga nya skador eller avstängningar som stör.
Boulogne är nästjumbo i Ligue 2 och är inne i en djup formsvacka där man endast tagit tre poäng på de 10 senaste matcherna. Man är inget vidare bortalag och har nu dessutom mittfältaren Guillaume Loriot avstängd och bäste målskytten Alexis Allart (8 mål) skadad. Det kommer med andra ord bli väldigt tufft för bortalaget att få med sig något från den här matchen.
Speldjävulen litar på att Nantes, trots viss risk för sega ben, fixar det här ganska enkelt. Insatsen på raka ettan blir därför hög.

Nantes – Boulogne 1 @ 1.70 (Bet365). Högsta odds: 1.79 @ Pinnaclesports.com

Matchstart: 20.20

Resultat: 3-3 Förlust…

För att inte missa ytterligare spel (som inte kommer upp på bloggen) under kvällen eller i fortsättningen, haka på Speldjävulen på Twitter.

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen