Dagens bästa spel

Doncaster klättrar över strecket

Bottenlaget Doncaster Rovers är nu kraftigt på gång efter att de fina nyförvärv man gjort på senare tid börjar bli varma i kläderna. Man är obesegrade i fem raka ligamatcher, vilket i och för sig bara ha resulterat i en trepoängare. Motståndet har dock varit riktigt tufft och i de två senaste matcherna har man tagit poäng mot både West Ham borta och Reading hemma.  Ser man till de spelare man har ställt upp med i dessa matcher inser man snabbt att detta absolut inte ska vara ett bottenlag i Championship. Här finns mängder av rutin från Premier League, eller vad sägs om en startelva som innehåller Pascal Chimbonda, Habib Beye, Giles Barnes, Frederic Piquionne och El-Hadji Diouf.  Dessutom har man en skicklig målvakt i Carl Ikeme (på lån från Wolverhampton). Det låter snarare som ett mittenlag i Premier League om ni  frågar mig. I eftermiddag får man besök av Derby County som varit något ojämna på slutet och egentligen inte visar upp någon jätteform direkt. Laget var kraftigt nederlagstippade innan säsongen och har egentligen överpresterat så här långt. Nu får man dessutom klara sig utan kaptenen Shaun Barker som är skadad och blir borta resten av säsongen. Speldjävulen har kraftigt på känn att Doncaster vinner detta och spelar raka ettan med hyfsad insats.

Doncaster – Derby 1 @ 2.10 (Bet65). Högsta odds: 2.20 @ 888Sport

Matchstart: 16.00

Resultat: 1-2 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen