Okategoriserade

Eftermiddagsspel i tjeckiska div. 2

Zbrojovka Brno har öppnat omstarten av ligan efter vinteruppehållet på bästa sett med två meriterande 1-0 segrar mot Banik Sokolov och Bohemians Prag, lag högre upp i tabellen. Inkluderat de två segrar man tog innan serien stängde över vintermånaderna har man nu fyra raka vinster i ligaspelet och har därför klättrat upp på en niondeplats i tabellen. Till dagens match saknar man backen Miroslav Kral, mittfältaren David Pasek samt anfallaren Rotislav Samanek, men man får tillbaka bäste målskytten Petr Svancara, som missade senaste matchen p.g.a. skada. Man har också äntligen fått klart med den kameruanske strikern Daniel ”Dani” Chigou, vars övergång från ryska FC Volgar-Gazprom Astrakhan strulat en längre tid men nu alltså till slut gick igenom. Chigou har redan bevisat att han kan göra mål i tjeckiska ligan då han åren 2009-2011 spelade i högstaligan för Dukla Prag och där gjorde 37 mål på 62 matcher. Han blir såklart en riktig förstärkning och kan få spela från start direkt i eftermiddag.
Dagens motståndare FK Mas Taborsko ligger för närvarande på 12:e plats i tabellen och har en vinst och en förlust sedan omstarten. Man hade dock inget roligt upphåll då man tappade bäste målskytten Jakub Sklenar till Dukla Prag, anfallskollegan Vukadin Vukadinovic till Jablonec och dessutom fick slovakiske mittbacken Ivan Cifersky knäskadad. Till dagens match får man även undvara skadade backen Stanislav Smrek och mittfältaren Vladimir Dobal som är avstängd. Man har med andra ord riktigt tunga pjäser borta, vilket gör att det blir väldigt tufft att få med sig några poäng här.
Speldjävulen tror ganska starkt på hemmaseger och kliver in på raka ettan.

Zbrojovka Brno – FK Mas Taborsko 1 @ 1.70 (Bet365). Högsta odds: 1.75 @ Interwetten

Matchstart: 14.30

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen