Dagens bästa spel

Utrecht har god chans mot ett Groningen i fritt fall

Utrecht har så smått börjat få tillbaka spelare från skador och i takt med det börjat spela bättre. Det vill också till då man ligger något pyrt till i tabellen på en 15:e plats, strax över kvalplatserna. Formraden ser inte direkt lysande ut, men man har mött tufft motstånd på slutet i form av Feyenoord, NEC, Twente och AZ Alkmaar. I eftermiddag får man besök av ett formsvagt Groningen och då ska chanserna till en trepoängare vara betydligt större. Man har förvisso fortfarande bäste målskytten Mulenga borta, liksom backarna Marcus Nilsson och Jan Wuytens, men med tanke på hur det sett ut under säsongen så är det inte så illa trots allt. Alexander Gerndt ser bättre och bättre ut efter sina skadeproblem och det finns nog med kvalitet i laget för en högre tabellplacering.
Groningen är i fritt fall i tabellen efter sex förluster på sina sju senaste ligamatcher. Bättre blir det inte av att skadorna har börjat hopa sig och man till dagens match får klara sig utan backarna Maikel Kieftenbeld och Emil Johansson, mittfältarna Kees Kwakman och Koen van de Laak samt anfallaren Thomas Enevoldsen.  Det blir med andra ord en tuff uppgift för bortalaget att vända förlustraden här, då det känns som Utrecht står på tur för en trepoängare.

Utrecht – Groningen 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.13 @ Pinnacle

Matchstart: 14.30

Resultat: 3-1 VINST!!

Som vanligt kommer fler spel att komma upp på Twitter under kvällen, bli gärna en följare där!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen