Dagens bästa spel

Espanyol är dagens bästa spel

Espanyol vann äntligen senast efter att ha gått dåligt i ligan en tid. Man gjorde det dessutom på ett väldigt övertygande sätt då man krossade Rayo Vallecano hemma med hela 5-1. Stora segerorganisatörer då var nyförvärven Philippe Coutinho (2 mål) och nigerianen Kalu Uche smällde till med ett hattrick. Då saknade man ändå backen Juan Forlín och mittfältaren Vladimir Weiss som båda var avstängda, samt backen Raul Rodriguez som var skadad – alla tre är tillbaka här. Mittfältaren Baena missar dock dagens match men det ser ändå oförskämt bra ut i hemmalaget.
Dagens motståndare Racing Santander har ligans längsta svit utan seger (8 matcher) och det är svårt att se var ljusningen ska komma ifrån. Man har sparkat tränaren Juanjo Gonzalez och ersatt honom med Avaro Cervera i hopp om en förbättring men Speldjävulen tror inte att det är dags för en vändning ännu. Man saknar avstängde backen Cisma samt långtidsskadade anfallaren Acosta och ser med största sannolikhet ut att få lämna staden Barcelona tomhänta.

Espanyol – Racing Santander 1 @ 1.62 (Bet365). Högsta odds: 1.70 @ Ladbrokes

Matchstart: 21.00

Resultat: 3-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen