Dagens bästa spel

Dags för Cardiff att hitta stilen igen

Cardiff har gått knackigt i ligan allt sedan man förlorade Carling Cup-finalen mot Liverpool på straffar. Man ligger dock fortfarande ganska bra till i tabellen och har bara en poäng upp till Birmingham på sista playoffplatsen till Premier League. Man har misslyckats att göra mål i sina två senaste ligamatcher men var definitivt det bättre laget mot Burnley senast. Man kan nu glädja sig åt att ha franske anfallaren Rudy Gestede tillbaka från skada och tränaren Malky Mackay har därmed  angenäma problem då han även har Kenny Miller och Rob Earnshaw att tillgå. Ungerske mittfältaren Filip Kiss är troligtvis också tillbaka här liksom mittfältskollegan Darcy Blake.
Coventry är fortfarande under nedflyttningsstrecket trots en viss uppryckning på slutet. Man är obesegrade i tre raka matcher men är ett fullkomligt bedrövligt bortalag. På 18 bortamatcher i år har man endast lyckats skrapa ihop fyra futtiga poäng. Dessutom har man fortfarande en del problem med skador i laget vilket gör att Herman Hreidarsson, Carl Baker och Richard Wood definitivt missar kvällens match. Det är också tveksamt om anfallaren Cody McDonald kan spela då han har problem med ljumskarna.
Speldjävulen tror att det är dags för Cardiff att hitta tillbaka till vinnarkänslan igen och ser Coventry som ett lämpligt byte. Raka ettan spelas med medelinsats.

Cardiff – Coventry 1 @ 1.62 (Bet365).  Högsta odds: 1.69 @ 188bet

Resultat: 2-2 Förlust…

Ytterligare ett spel rekommenderas på bloggen ikväll och det är raka ettan på Manchester City då Chelsea saknar kaptenen John Terry.

Manchester City – Chelsea 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 1.95 @ BetVictor

Matchstart: 20.45

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen