Dagens bästa spel

Malagas miljonbygge fortsätter vinna

Tungt med Cardiff igår som släppte in mål i den femte övertidsminuten. Så är det ibland och Manchester City vägde upp dagen till slut ändå.

I dag är det ett synnerligen svagt utbud vi bjuds på, där det enda riktigt intressanta spelet finns egentligen i spanska Primera Division, i matchen Malaga – Rayo Vallecano. Malagas mångmiljonsatsning har så smått börjat bära frukt och laget har nu klättrat upp till en femteplats i tabellen. Senast blev det en poäng borta mot självaste Real Madrid efter Santi Cazorlas bländande frisparksmål i slutminuten. Ikväll får man klara sig utan mittfältaren Jeremy Toulalan, och kanske även backen Wellington, men annars är det en stark och frisk trupp som tränaren Manuel Pellegrini har till sitt förfogande.
Rayo Vallecano har varit en positiv överraskning i år och ligger för närvarande på en stark tiondeplats i ligan. Man får tillbaka målvakten Dani Gimenez här efter två månader i rehabiliteringsrummet, även anfallaren Lass Bangoura är tillbaka efter att ha varit avstängd senast. Saknas gör dock en annan anfallare, nämligen Andrija Delibasic. Vallecanos tränare Jose Ramon Sandoval sa under presskonferensen innan matchen att han hyser stor respekt för Malaga och dess tränare Pellegrini. Det tror vi även hans mannar gör och anar därför att man kommer få det svårt i afton. Hemmalaget har fått vittring på en Champions League-plats och missar inte chansen att krympa avståndet till Levante på den åtråvärda fjärdeplatsen.

Malaga – Rayo Vallecano 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: 1.73 @ 888sport

Matchstart: 22.00

Resultat: 4-2 VINST!!

Andra rekar ikväll:

Vaslui – FC Brasov 1 @ 1.53 (Bet365). Högsta odds: 1.60 @ Interwetten

Matchstart: 18.00

Resultat: 0-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen