Dagens bästa spel

Överodds på Wolfsburg ikväll

Wolfsburgs tränare Felix Magath tycks äntligen ha hittat ett vinnande system för sitt till stora delar nykomponerade lag. Det har givit segrar mot både Bayern Leverkusen hemma och Nürnberg borta på sistone. I kväll kommer krislaget Hamburg på besök och då väljer Magath att vila mittfältaren Christian Träsch och satsar istället på formstarke japanen Makoto Hasebe. Man saknar mittfältarna Chris, Medojevic, Hitzlsperger och Salihamidzic, men det har man även gjort i vinstmatcherna på slutet, och man har visat att man har fullgoda ersättare på de positionerna. På topp huserar giftiga anfallsduon Patrick Helmes och Mario Mandzukic som båda har hittat målet på slutet.
Bortalaget Hamburgs formrad är ingen rolig historia, bland annat fick man stryk av bottenlaget Freiburg på hemmaplan senast, och innan dess blev det även förluster mot både Schalke och Stuttgart. Man har dessutom bäste anfallaren Paolo Guerrero borta i totalt 8 matcher efter sitt överfall på Stuttgarts målvakt Sven Ulreich. Tränaren Thosten Fink har aviserat stora förändringar i laget vilket bland annat betyder att Marcus Berg kommer få chansen på topp tillsammans med Mladen Petric. Fink väljer också att bänka mittfältarna Töre, Tesche och Kacar vilket gör att det är ett i stort sett helt nykomponerat mittfält som ställs på benen ikväll. Fink måste givetvis göra något för att försöka bryta trenden, men att byta ut ¾ av sitt fyrmannamittfält tror Speldjävulen inte är någon höjdare. Wolfsburg, med Rasmus Jönsson på bänken, har fortfarande chansen på en Europaplats nästa år och missar inte den chansen ikväll mot ett mer än lovligt skakigt Hamburg.

Wolfsburg – Hamburg 1 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.10 @ WilliamHill

Matchstart: 20.30

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen