Okategoriserade

Chelsea vinner det tidiga Londonderbyt

Chelsea har tillbaka till formen, även om man fick stryk mot Manchester City på bortaplan senast. Ingen skam i det och nu väntar vi bara på att Fernando Torres också ska hitta målet i ligaspelet. Vi såg små stunder av hans briljans mot Leicester i cupen och det kan ha givit honom en god portion självförtroende. Om inte så har man ju trots allt Didier Drogba, Saniel Sturridge och Juan Mata att förlita sig på, inga dussinlirare direkt. Kaptenen John Terry ser dessutom ut att vara tillbak här efter att ha missat matchen mot City med en vadskada. Branislav Ivanovic är ett frågetecken men ska troligtvis kunna spela.
I Tottenham är det lite av en minikris efter att laget bara tagit en poäng på sina fyra senaste matcher. Dessutom är laget förmodligen fortfarande något skakat efter incidenten med Fabrice Muamba i FA Cup-mötet med Bolton. Man kommer till spel i eftermiddag utan yttern Aaron Lennon, Michael Dawson och Tom Huddlestone. Det är också ytterst tveksamt om Emmanuel Adebayor kan medverka och kaptenen Ledley King testas strax innan matchstart.
Speldjävulen tror att Chelsea plockar hem det här mot ett darrigt Spurs.

Chelsea – Tottenham 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.05 @ Betsafe

Matchstart: 13.45

Resultat: 0-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen