Dagens bästa spel

Ronnie Moore har fått fart på Tranmere

Tranmere har gått riktigt bra på slutet och är obesegrade i fem matcher i ligan sedan nygamle tränaren Ronnie Moore tog över laget. Tre av dessa har varit vinster och senast tog man en stabil och imponerande bortaseger över Rochdale. Nu får man formsvaga nästjumbon Exeter på besök och då luktar det definitivt tre poäng för Moores mannar.  Hemmalaget har heller inga nya skador eller avstängningar att bekymra sig över.
Exeter har gått bedrövligt på slutet och har fyra raka förluster i ligaspelet. Man har värvat Rohan Ricketts och Alan Gow samt får tillbaka kaptenen David Noble från avstängning här. Man saknar dock fortfarande backarna Richard Duffy, Danny Coles, Billy Jones och Scott Bennett och då blir det oerhört tufft att få något med sig från den här matchen. Tranmere vinner!

Tranmere – Exeter 1 @ 1.62 (Bet365). Högsta odds: 1.73 @ Ladbrokes

Matchstart: 16.00

Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen