Dagens bästa spel

Sint-Niklaas lämnar nedflyttningsstrecket bakom sig

Dagens första speltips hittar vi i belgiska division 2, där Sint-Niklaas tar emot Dender på hemmaplan. Detta är en kamp om överlevnad i divisionen där hemmalaget ligger på 14:e plats och bortalaget Dender på 16:e plats (av 18) i tabellen. Sint-Niklaas har dock gjort en häpnadsväckande uppryckning då man vid årsskiftet låg hopplöst sist i tabellen. Klubbledningen beslutade sig då för att öppna plånboken och man värvade inte mindre än sju nya etablerade spelare. För att förstärka mittfältet plockade man in Sven Delanoy, Roy Mauro, Ilias Sbaa och kenyanen Malick Gaye,  anfallsförstärkningarna bestod av Tail Schoonjans, Pan Pierre Koulibaly och Henri Manyaneza – många av dessa med erfarenhet från högstaligan i Belgien. Innan årskiftet hade man endast tagit 10 poäng av 54 möjliga och såg ut att redan vara körda i ligan, efter uppehållet har man dock plockat 17 poäng  på nio matcher och har nu alltså klättrat över nedflyttningsstecket. Vid vinst i dag rycker man dessutom ifrån dagens motståndare Dender på kvalplats med hela fem poäng.
Bortalaget Dender har det värre och har inkasserat fyra raka förluster på slutet. Man har haft det mycket svårt att få till det på bortaplan i år där man endast har en seger på hela säsongen. Speldjävulen tror inte Sint-Niklaas missar chansen att lägga lite mark mellan sig och kvalplatsen nedåt och räknar med en stabil hemmaseger till ett klart godkänt odds.

Sint-Niklaas – Dender 1 2.10 @ Betsafe .Högsta odds: 2.24 @ 12Bet

Liga: EXQI League (belgiska andradivisionen)

Matchstart: 15.00

Resultat: 1-1 Förlust…Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen