Dagens bästa spel

Braga kör över Academica

Sporting Braga är oerhört starka för tillfället och går vid seger i dag förbi både Porto och Benfica och övertar serieledningen i Primeira Liga, Portugals högstadivision. Man till dags dato hela 12 raka segrar i ligan, senast man tappade poäng var borta mot Porto den 28 november förra året. Man har gjort hela 51 mål den här säsongen och när man nu fått vittring på ligaguldet tror Speldjävulen inte man gör bort sig mot motståndare på undre delen av tabellen. På topp har man hela ligans skyttekung i Lima (18 mål) och även ”gamle” Nuno Gomes kan än, 5 pyttsar har det blivit för honom så här långt i år.
Academica har det betydligt tuffare och har inte vunnit i ligan sedan i december förra året (11 matcher). Man har dock plockat poäng av såväl Porto, Benfica, Sporting Lissabon och just Braga, så ofarliga är man absolut inte. Senast blev det dock en tung förlust hemma mot Pacos de Ferreira  då man även fick backklippan Abdoulaye Ba utvisad, han är därmed avstängd här. Borta är även backarna Joao Real och Orlando samt mittfältarna  Magique och Danilo. Inte heller anfallarna Eder eller Fabio Luis kommer till spel. Riktigt tunga avbräck för bortalaget alltså och det finns risk för att man vikar ner sig rejält mot Braga ikväll.
Speldjävulen chansar på att Braga tar hem det här med minst två må och att Lima fortsätter sin målform. Inga riktigt klockrena spel i dag dock så vi går endast in med en liten insats.

Braga – Academica 1 -1.5 @ 2.00 (Bet365). Högsta odds: 2.01 @ 12Bet

Liga: Primeira Liga (Portugal)

Matchstart: 21.15

Resultat: 2-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen