Dagens bästa spel

Utvilat Aldershot vinner

Braga kunde tyvärr inte hålla ut igår, man vann i och för sig matchen, men det blev till slut bara med ett måls marginal. Inte många roliga spelobjekt i dag heller så rådet är väl egentligen att hålla sig undan helt. Ett litet spel blir det dock för Speldjävulen och det kommer från League Two i England där Aldershot tar emot Bristol Rovers på hemmaplan. Hemmalaget kommer till den här matchen med 7 poäng på de tre senaste matcherna mot starka motståndare som Southend och Crawley. Tränaren Dean Holdsworth har en helt frisk trupp av spelare till sitt förfogande och man har i veckan även lånat in mittfältaren Mark Molesley från League One-laget Bournemouth. Man kommer dessutom utvilade här då den tilltänkta matchen mot Swindon i lördags blev flyttad eftersom Paolo di Canios mannar spelade final i Johnstone’s Paint Trophy. Man har därmed haft över en vecka på sig att förbereda sig medan motståndarna Bristol Rovers endast fått vila i ett par dagar. Det kan naturligtvis spela in här och även om bortalaget inte har några nya skador eller i avstängningar i truppen så kan man trots allt vara ganska slitna. Man har också sedan tidigare skador på backarna Gary Sawyer och Aaron Downes samt mittfältarna Wayne Brown och Aaron Virgo. Speldjävulen tror att detta fäller avgörandet till Aldershots fördel och kliver in med ett minispel på raka ettan.

Aldershot – Bristol Rovers 1 2.00 @ Bet365. Högsta odds: 2.15 @ Pinnacle

Liga: League Two (England)

Matchstart: 20.45

Resultat: 1-0 VINST!!Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen