Dagens bästa spel

Släpper det för Djurgården i kväll?

Det har varit riktigt svårt att hitta några bra spel på slutet och så även i dag. Därför blir det till slut ett spel i kvalserien som lockar mest. Nu ska det ju villigt erkännas att ishockey inte är något expertområde för Speldjävulen och helst av allt bör man nog hålla sig borta från att spela överhuvudtaget. Det känns dock som det kan vara dags för Djurgården ikväll, nu när man tar sig an jumbon Örebro – ja det helt enkelt måste det om det ska bli spel i Elitserien i höst. Man måste inte bara vinna kvällens match utan även resten av sina matcher i kvalserien. Speldjävulen hoppas på en ketchupeffekt och spelar Djurgården att vinna med 2 puckar då Conny Strömberg i bortalaget inte kommer till spel. Jag behöver väl inte säga att det blir en försvinnande liten peng på spelet?

Match: Djurgården – Örebro
Liga: Kvalserien (Ishockey)
Speltips: Djurgården -1.5 mål
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Betway
Matchstart: 19.00
Resultat: 4-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen