Okategoriserade

Ingen Nihlstorp eller Hyvönen ikväll – Brynäs vinner!

Hockeyspelet gick bra igår då Djurgården faktiskt tog sig samman och vann med två puckar, precis som förutspått i bloggen. Det får därför bli ytterligare ett spel på hockey i kväll när Brynäs tar emot Färjestad i Läkerol Arena i tredje semifinalen i Elitseriens slutspel. Brynäs vann i Karlstad i onsdags och det står nu 1-1 i matcher i denna semifinalserie. Ett hemmalag med stort självförtroende kommer även få ett fullsatt i Läkerol Arena i ryggen då de sista biljetterna såldes slut under dagen. Brynäs kan också glädja sig åt att Simon Bertilsson är spelklar, trots den kraftiga smäll han fick av Färjestads Hannes Hyvönen senast. Hyvönen fick för övrigt sin dom i dag efter sina dubbla matchstraff senast – 6 matchers avstängning, vilket gör att han tidigast kan vara tillbaka i en eventuell 7:e och avgjörande match. Ett annat jätteavbräck i Färjestad är att målvakten Christopher Nihlstorp INTE kommer vakta målet i kväll, Nihlstorp är ännu inte återställd efter den ögonskada han ådrog sig senast. En annan som saknas i bortalaget är forwarden Per Åslund.
Brynäs kommer alltså stärkta till den här matchen efter segern senast och bör kunna ha en god chans att ta vinna ikväll och ta kommandot i den här serien. Oddset ser mycket lockande ut så Speldjävulen kliver in med medelinsats på raka ettan.

Brynäs – Färjestad 1@ 2.20 (Bet365). Högsta odds: Bet365

Matchstart: 19.00

Resultat: 4-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen