Okategoriserade

Chelsea – ett intressant speltips

Aston Villa är nog chockade efter nyheterna om att kaptenen Stiliyan Petrov drabbats av akut leukemi. Petrov fick feber efter förlustmatchen mot Arsenal senast och vid en undersökning efter matchen diagnostiserades han med den farliga blodcancersjukdomen. Han kommer naturligtvis inte till spel i dag, det gör inte heller backarna Alan Hutton, Ciaran Clark eller Richard Dunne. Mittfältarna Fabian Delph och Charles N’Zogbia och anfallsstjärnan Darren Bent är också de borta, riktigt tunga avbräck för hemmalaget alltså.
Chelsea tog en imponerande 1-0 seger borta mot Benfica i tisdags och den matchen bör mer vara självförtroendehöjande än slitsamt för spelarna. Nye tränaren Roberto di Matteo kan komma att ha en helt frisk trupp av spelare att välja mellan och det är mycket som tyder på att han låter Fernando Torres och Salomon Kalou fortsätta på topp på bekostnad av Didier Drogba och Daniel Sturridge. Det känns onekligen som att Chelsea bör ha en väldigt god chans här.

Liga: Premier League (England)
Match: Aston Villa – Chelsea
Speltips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.87 @ Interwetten
Resultat: 2-4 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen