Dagens bästa spel

Viking – ett bra söndagsspel

Det är dags för första hemmamatchen för säsongen för Viking,  som inledde med att spela oavgjort borta mot Sandnes Ulf i premiären. Målskytt då, liksom så många gånger tidigare, var den tidigare Manchester United-, IFK Götetborg- och Fulham-spelaren Erik Nevland. Nevland har hunnit bli 34 år gammal men vet fortfarande var målet finns och det var viktigt för Viking att han fick en bra start på säsongen. Man har en duktig tränare i svenskbekantingen Åge Hareide och Speldjävulen tror att det tippade mittenlaget kan komma en bra bit upp på övre halvan av tabellen i år.
Odd Grenland har ekonomiska problem och började säsongen på sämsta tänkbara sätt med en storförlust (0-4) hemma mot Sogndal, ett lag som de flesta experter har tippat att sluta på jumboplatsen i år. Inte nog med det så fick man både mittbacken Fredrik Semb och mittfältaren Magnus Lekven skadade då och första rapporterna säger att de blir borta i 6-8 veckor. Det betyder att tränare Dag-Eilev Fagermo får stuva om i startelvan och att veterananfallaren Frode Johnsen förmodligen går ner och spelar centralt på mittfältet. Där tror Speldjävulen att han får det svårt att hänga med och när man dessutom har en annan mittfältare, Lars Kristian Eriksen, avstängd så lutar det åt att man får lämna Viking Stadion tomhänta. Raka ettan på Viking känns riktigt bra och blir därmed dagens bästa spel!

Liga: Tippeligan (Norge)
Match: Viking – Odd Grenland
Speltips: 1
Odds: 1.95 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ Betsafe
Matchstart: 18.00

Resultat: 1-0 VINST!!2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen