Dagens bästa spel

Brentford jagar vidare mot playoff

Brentford har verkligen kommit igång på slutet och har nu tre raka segrar i ligaspelet. Senast blev det en imponerande bortavinst mot 5:e placerade MK Dons, som gör att Brentford, f.n. på 9:e plats, fortfarande har en liten chans att nå playoff till Championship. ”Gamle” tyske anfallaren Uwe Rösler (Man City och Lilleström bl. a.) är numera tränare i Brentford och kan för tredje matchen i rad ställa upp med en oförändrad startelva. Det finns dessutom en liten chans att man får tillbaka mittfältaren Myles Weston från skada – sedan tidigare är dock Kevin O’Connor långtidsskadad. Intressant är också att duktige anfallaren Clinton Morrison, på lån från Sheffield Wednesday, nu fått göra två inhopp och kan vara redo att starta här. Han har rutin från Premier League (Birmingham) och har varit en pålitlig målskytt i Championship för Coventry och Crystal Palace i många år. Morrison kan komma att bli ett jättetillskott för hemmalaget i slutet av säsongen.
Oldham har två raka förluster med sig in i den här matchen även om man spelade bättre i bortamatchen mot Notts County senast. Nu får man klara sig utan förstemålvakten Alex Cisak, så Dean Bouzanis gör blott sin andra start för säsongen. Även backen Reece Brown, på lån från Manchester United, ser ut att missa matchen.
Speldjävulen tror inte Brentford missar chansen att ta in på lagen på playoffplats utan litar på att man vinner den här matchen.

Liga: League One (England)
Match:
Brentford – Oldham
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365

Högsta odds: 1.94 @ 12Bet
Matchstart: 20.45

Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen