Dagens bästa spel

Hallescher vinner och går upp i topp

Speldjävulen ber om ursäkt för gårdagen då inget speltips kom upp på bloggen. Jobb och en längre flygresa (med försening) gjorde att det till slut blev för sent för att publicera ett spel. Med det sagt så kommer det också bli mindre aktivitet här de nämsta dagarna och det är inte heller troligt att det blir något stryktipsförslag eller analyser av matcherna stryktipset till helgen. Jag hoppas dock kunna lägga upp en hel del kortare speltips även de kommande dagarna. Ber om ursäkt för detta och hoppas ni har överseende!

Hallescher FC har en stark säsong bakom sig i tyska Regionalliga Nord (fjärdedivisionen) och ligger för närvarande på andra plats i tabellen, endast två poäng bakom serieledande Leipzig, med en match mindre spelad. Man kan således vid vinst borta mot Lübeck i afton gå upp i topp av tabellen med bara sex matcher kvar att spela av säsongen. Man har sin duktige portugisiske mittfältare Teimo Teixeira-Rebelo i kalasform vilket är väldigt viktig då mycket av bortalagets spel kretsar runt just honom.
Hemmalaget Lübeck är i närmast fritt fall för dagen och har endast tagit två poäng på sina fem senaste matcher. Hemmaformen har varit under all kritik och nu tycks dessutom lagets skyttekung Deniz Kadah helt ha tappat målformen och har nu gått mållös av planen i fyra raka matcher. Man är farligt nära nedflyttningsstrecket och man måste nog höja sig en del om det ska bli nytt kontrakt i år. Speldjävulen tror inte man har vad som krävs att stå emot Halleschers spelskickliga mittfält och rekommenderar spel på raka tvåan till trevligt odds. Med tanke på motivationsfaktorn på hemmalaget, blir det endast ett spel med liten insats dock.

Liga: Regionalliga Nord (Tyskland)
Match: Lübeck – Hallescher
Speltips: 2
Odds: 2.25 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Matchstart: 18.00

Resultat: 0-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen