Dagens bästa spel

West Ham vinner mot ett skadedrabbat Barnsley

West Ham åkte på en tung hemmaförlust mot Reading i förra omgången och har nu fyra poäng upp till en direktplats till Premier League. Man får dock tillbaka både mittfältaren Papa Bouba Diop och backarna Winston Reid och Guy Demel och måste nu helt enkelt ta en trepoängare om man inte ska behöva ta till kval för att få spela Premier League nästa säsong.
Barnsley har usel form för dagen och har en rad skadeproblem och avstängningar att brottas med. Målvakten Luke Steele, backarna Bobby Hassell Rob Edwards samt mittfältrna Matt Done, Jacob Butterfield och David Perkins är alla borta på grund  av skador, medan en annan mittfältare, Nathan Doyle, är avstängd. Speldjävulen tror därför att man får det mycket tungt mot ett heltaggat West Ham i jakt på Premier League.

Liga: Championship (England)
Match: Barnsley – West Ham
Speltips: 2
Odds: 1.67 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Interwetten
Matchstart: 18.15

Resultat: 0-4 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen