Dagens bästa spel

Walsall är dagens bästa spel!

Walsall har hittat formen något på slutet och är obesegrade i fyra raka matcher i League 1. Det har gjort att man kravlat sig över nedflyttningsstrecket och nu ligger en poäng före Wycombe på platsen under. Det är dock väldigt viktigt att man fortsätter plocka poäng och i dag har man ett ypperligt tillfälle när jumbon Chesterfield kommer på besök. Vad som stärker hoppet för Walsall än mer är att man nu har en rad spelare tillbaka från skador – backen Lee Beevers, mittfältaren Adam Chambers samt anfallaren Jon Macken är alla redo för spel. Man har nyligen även fått tillbaka backen Richard Taundry och anfallaren Will Grigg, vilket gör att Walsalls tränare Dean Smith med en helt frisk trupp.
Det är betydligt värre ställt med formen hos gästerna, som har två raka 1-4 förluster i bagaget. Det har gjort att tränaren John Sheridan lovat stora förändringar i laget och att en hel del ”bänkspelare” nu kommer få chansen. Speldjävulen tror definitivt inte man har bredd i truppen nog för detta och tycker raka ettan på Walsall känns riktigt stark.

Liga: League 1 (England)
Match: Walsall – Chesterfield
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 1.95 @ BetVictor
Matchstart: 16.00

Resultat: 3-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen