Dagens bästa spel

Speldjävulen – 100% i april!

Det går väldigt bra för Speldjävulen ett tag nu, 6 raka spel har suttit på bloggen och dessutom har alla utom ett spel gått in på Twitter. Dagens bästa spel har en ännu längre svit där de 9 (!) senaste spelen har suttit, så nu går vi alltså för tionde raka! Det blev som tidigare nämnt inga analyser av matcherna på stryktipset i går, men spelet på Walsall satt fint.

I dag går vi in på den svårtippade allsvenskan och hittar där ett spel i matchen mellan Djurgården och GIF Sundsvall. Djurgården imponerade stort i premiären borta mot guldkandidaten Elfsborg och det är egentligen ett under att man förlorade den matchen. Elfsborgs Anders Svensson kallade segern ”det största rånet någonsin” och hade det inte varit för en storspelande Kenneth Höie i Elfsborgsmålet så hade Djurgården haft tre poäng redan nu. Fler goda nyheter är att anfallaren James Keene nu tränar för fullt och är redo för spel.
Sundsvall var uddlösa i premiärförlusten mot Kalmar och hade svårt att skapa några farligheter alls. Man saknar nu Johan Eklund, Robert Lundström, Tommy Naurin och Denis Santos och Speldjävulen tror att man står på noll poäng även efter kvällen omgång.

Liga: Allsvenskan
Match: Djurgården – GIF Sundsvall
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.78@ Pinnacle
Matchstart: 15.00

Resultat: 1-0 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen