Dagens bästa spel

Notts County är dagens bästa spel!

Djurgården vann igår och det innebar alltså att dagens bästa spel nu har suttit 10 gånger i rad! Grattis alla ni som har ryggat! Vi hoppas att formen ska hålla i sig och testar i dag ett spel från engelska League 1.

Notts County har hittat tillbaka till formen igen efter ett par veckors svacka. Man har två raka segrar i bagaget vilket har tagit laget till sjunde plats i tabellen, endast två poäng bakom Carlisle på sista kvalplatsen till Championship. Tränaren Keith Curle överraskade med att sätta skyttekungen Lee Hughes på bänken senast och i den matchen saknade man även kaptenen Neil Bishop. Utöver dessa två var både Mike Edwards och Kieron Freeman bänkade – alla fyra kan dock vara tillbaka utvilade till dagens drabbning vilket kan vara en stor fördel för hemmalaget. Även övriga spelare i hemmalaget har fått en dags extra vila på sina motståndare, då County spelade på Långfredagen medan gästerna Yeovil hade sin senaste match på Påskafton.
Yeovil har inte mycket mer än hedern att spela för då man nu så gott som säkrat kontraktet efter 3-1 segern hemma mot Rochdale senast. Det betyder att man har hela 8 poäng ner till Wycombe under strecket med fem matcher kvar att spela. Lyssnar man på snacket i Yeovil så kan man också ana att man nu är ganska nöjda efter att ha nått sitt mål på 50 poäng för säsongen. Notts County är allt annat än nöjda och kommer gå stenhårt för en trepoängare här i förhoppning om att nå en playoffplats till Championship. Ettan på hemmalaget känns därför väldigt starkt och Speldjävulen går in med en ganska tung insats här.

Liga: League 1 (England)
Match: Notts County – Yeovil
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ Ladrokes
Matchstart: 16.00

Resultat: 3-1 VINST!!

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen