Dagens bästa spel

Sheffield United – ett vettigt spel

Notts County vann igår och förlängde Speldjävulens vinstsvit i kategorin dagens bästa spel till 11 raka. Jag tackar för alla vänliga kommentarer på Twitter från de som hängt med på slutet och hoppas att sviten håller i sig ännu ett tag.

I dag blir det ytterligare ett spel från engelska League 1 där botten möter toppen i mötet Rochdale – Sheffield United. Hemmalaget är jumbo i tabellen med hela 11 poäng upp till Leyton Orient strax ovanför strecket, dock med en match mindre spelad. Det ser med andra ord nästan hopplöst ut för laget att klara sig kvar med bara fem matcher kvar av säsongen. Man har endast tagit en poäng på sina fyra senaste ligamatcher och i lördags blev det en tung 3-1 förlust borta mot Yeovil. Till dagens match ser man dessutom ut att få klara sig utan viktige backen Kevin Long, som var tvungen att utgå med en skada i första halvlek i matchen mot Yeovil.
Sheffield United ligger för närvarande på tredje plats i tabellen och för en hård kamp med lokalkonkurrenten Sheffield Wednesday (en poäng före på 2:a plats) om en direktplats till Championship. United har dock en match tillgodo på Wednesday och kan således gå förbi vid vinst i afton. Bortalagets tränare Danny Wilson kan glädja sig åt att inte ha några nya skador eller avstängningar att bekymra sig över och har i Ched Evans (26 mål) och Richard Creswell (8 mål) ligans kanske giftigaste anfallspar.

Speldjävulen tror inte Sheffield United missar chansen att gå förbi Sheffield Wednesday och spelar raka tvåan med medelinsats. Jag räknar med att oddset kommer sänkas något under dagen så rådet är att spela så tidigt som möjligt.

Liga: League 1 (England)
Match: Rochdale – Sheffield United
Speltips: 2
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ 888sport
Matchstart: 20.45

Resultat: 2-5 VINST!!

6 Kommentarer

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen