Dagens bästa spel

Nya Häcken vinner igen

Charleroi gjorde sin plikt igår och nu står vi på 13 raka, fortsätter sviten ikväll?

Häcken tappade inför den här säsongen tunga kort som Mathias Ranégie och John Chibuike och många trodde nog att man skulle få det svårt att upprepa fjolårets sjätteplats. Starten på årets säsong har dock visat annorlunda och lånet från Elfsborg, Martin Ericsson, har verkligen visat vilken duktig fotbollspelare han är – samtidigt som anfallaren Majeed Waris verkar ha blommat ut på allvar. 5-0 segern mot Malmö FF senast var verkligen imponerande och i den matchen ägde Oscar Lewicki och Dominic Chatto mittfältet tillsammans med nämnde Ericsson, som hela tiden levererade vassa bollar till Rene Makondele och Waris, som i sin tur inte var sena att trycka in bollen i motståndarnätet. Självförtroendet lär vara på topp i Häcken och utsikterna för vinst i dag bör vara goda.
Mjällby har börjat årets säsongen mållösa – både framåt och bakåt. Två 0-0 matcher mot AIK och Örebro har det blivit och det bevisar att både målvakten Mathias Asper och mittbacken Patrik ”Bagarn” Rosengren håller ytterligare en säsong. Anfallsspelet är det dock värre med, Markus Ekenberg och Erton Fejzullah har sett sega ut och det är väl inte omöjligt att Pär Ericsson får chansen ikväll. Märkligt att han inte spelat från start tidigare, och visst blir man bättre med honom på plan, Speldjävulen tror dock inte det räcker i afton utan spelar raka ettan på Häcken. Insatsen blir dock även i dag ganska låg.

Liga: Allsvenskan
Match: Häcken – Mjällby
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Pinnacle
Matchstart: 19.00

Resultat: 4-2 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen