Dagens bästa spel

Colmar är dagens bästa spel!

Häcken vann i går och 14:e raka spelet som satt var ett faktum! Den osannolika formen håller med andra ord i sig och det är bara hoppas att det fortsätter ett bra tag till.

I dag har Speldjävulen hittat ett mycket intressant speltips i franska tredjedivisionen (National), där Colmar ikväll tar emot Rouen i kampen om uppflyttning till Ligue 2. Hemmalaget ligger för närvarande på 6:e plats i tabellen,  7 poäng bakom tredjeplacerade Nimes på sista uppflyttningsplats till andradivisionen. Hemmalaget har haft bra form en längre tid och har hoppas kunna göra ett sista ryck i ett försök att nå uppflyttning. Man har inga skador eller avstängningar på nyckelspelare som stör utan kan ställa upp med bästa manskapet från start.
Rouen har stora problem både med skador och disciplin inom laget. Inte mindre än 8 spelare var tidigare under säsongen avstängda av klubben, några har blivit benådade men man saknar ändå ett antal lirare till kvällens match. Backarna Da Silva, Vignaud och Rodriguez samt mittfältarna Zerdab, N’Gossoo,  Morisot och Dragon saknas alla i kvällens drabbning. Speldjävulen spelar därför ettan till ett mycket bra odds!

Liga: National (Frankrike)
Match: Colmar – Rouen
Speltips: 1
Odds: 2.30 @ Bet365
Högsta odds: 2.40 @ Sportingbet
Matchstart: 20.00

Resultat: 0-0 Förlust…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen