Dagens bästa spel

Club Brügge slår ett skadedrabbat Gent!

Även Sheffield Wednesday svek och det betydde andra raka missen för Speldjävulen efter sviten på 14 raka. Tungt, men det är sällan som Speldjävulen bränner tre spel i rad så därför tror jag på en vändning i dag och har hittat ett starkt spel i Belgien.

Club Brügge har inlett det något märkliga slutspelsgruppspelet i Belgien med en seger, en oavgjord och en förlust. Senast blev det en poäng borta mot Standard Liege efter en sen kvittering genom holländaren Ryan Donk. Det gör att man fortfarande har häng på Anderlecht i toppen av gruppen och kan vid seger ikväll krympa avståndet till endast en poäng.  Man har redan slagit dagens motståndare Gent två gånger under den ordinarie säsongen och även om man fortsatt får klara sig utan danske mittfältaren Niki Zimling och anfallaren Maxime Lestienne samt långtidsskadade Fredrik Stenman, Fries Deschilder och Jmmy de Jonge, så har man stora förhoppningar på tre poäng ikväll.
Man möter nämligen en mycket skadeskjuten motståndare i form av KAA Gent, som har inte mindre än 8 spelare skadade samt en avstängd. De som inte kommer till spel i dag på grund av skador är backarna Ceasar Arzo och Alpha Ba, mittfältarna Zakaria M’Sila, Hannes van der Bruggen, Yaya Soumahoro, Jesper Jörgensen och Christophe Lepoint, samt anfallaren Benito Raman.  Backen Wallace är avstängd och dessutom mycket tveksamt om backen Melli (fick utgå senast) och mittfältaren Christian Brüls kommer till spel. Man åkte på en rejäl smäll hemma mot Anderlecht senast (1-4) och Speldjävulen tror inte att man i nuvarande tillstånd kan rubba Brügge. Insatsen på raka ettan blir därmed tung.

Liga: Pro League (Belgien)
Match: Club Brügge – Gent
Speltips: 1
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Interwetten
Matchstart: 18.00

Resultat: 1-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen