Chansliret

Chanslir i Rumänien

Speldjävulen har lite dåligt med tid för att göra den vanliga ”researchen” inför sitt speltips, så därför blir det endast ett chanslir i dag på bloggen. Speltipset plockas från den rumänska ligan där 15:e placerade Concordia Chiajna tar emot fyran Dynamo Bukarest. Man ska dock inte stirra sig allt för blind på tabellen då Concordia i ett försök att undvika nedflyttning värvade inte mindre än 17 (!) spelare i januari och februari. Fyra brassar, tre bulgarer, en portugis och en serb värvades tillsammans med ett antal spelare från div. 2-klubben FC Snagov. Värvningarna har verkligen givit resultat och laget som tidigare var hopplös jumbo i tabellen ligger nu på samma poäng som Targu Mures, strax ovanför nedflyttningsstrecket. En imponerande vändning på säsongen och det fullkomligt sprudlar av självförtroende i laget. Man är för närvarande ligans formstarkaste lag och skalperna man tagit på slutet har varit imponerande. I dag tar man emot storlaget Dynamo Bukarest som verkligen inte har rosat marknaden på slutet. Man är näst formsvagast av alla lag i ligan och har nyligen för tredje gången för säsongen bytt tränare, nybliven coach är Dario Bonetti. Gästerna spelade också en tuff cupmatch i fredags (förlust 1-2 mot Gaz Metan Medias) medan hemmalaget har haft över en vecka på sig att förbereda sig.
Det finns alltid risk för dumstrut när det gäller sådana här spel men när oddset är över 4 gånger pengarna på raka ettan, måste ett spel testas. Insatsen på detta ”fulspel” blir dock som ni förstår ganska liten.

Liga: Liga 1 (Rumänien)
Match: Concordia Chiajna – Dynamo Bukarest
Speltips: 1
Odds: 4.20 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Matchstart: 20.30

Resultat: 1-3 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen