Dagens bästa spel

HIF blev just dagens bästa spel!

Var till slut tvungen att lägga in dagens bästa spel när jag såg att oddset på Helsingborg har höjts kraftigt under kvällen. Nu får man 1.80 eller mer hos flera spelbolag och då känner jag att den kan vara värd en plats på bloggen. HIF börjar mer och mer likna fjolårets mästarlag och har på topp en riktigt vass anfallare i Alfred Finnbogason. Att inte HIF:s Charlie Davies (=oförmögen att göra mål), Thomas Sörum, kan medverka på grund av ömmande ljumskar ser Speldjävulen bara som ett positivt tecken, för det betyder att duktige Erik Sundin får chansen istället. Dessutom tar nu Alvaro Santos, som äntligen är tillbaka efter skada, plats på bänken.
GAIS har än så länge inte kunnat motsvara förväntningarna på laget efter 5:e platsen förra säsongen. Wanderson har inte varit alls lika dominant i år och då är GAIS minst en klass sämre som lag. Speldjävulen tror att man får det tufft i kväll på Olympia och raka ettan på Helsingborg spelas.

Missa inte heller att följa Speldjävulen på Twitter. Fler spel läggs brukar kunna dyka upp där!

Liga: Allsvenskan
Match: Helsingborg – GAIS
Speltips: 1
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.83 @ WilliamHill
Matchstart: 19.00

Resultat: 1-1 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen