Dagens bästa spel

Överspel i Champions League dagens bästa

Det vankas riktig fotbollsfest i afton då första matchen i semifinalen av Champions League går av stapeln mellan Bayern München och Real Madrid. Dessa båda giganter har offenisva kvaliteter utöver det vanliga och det här kan bli en riktigt sprudlande tillställning. Bayern München vilade trion Philipp Lahm, Franch Ribery och Mario Gomez i helgens ligamatch mot Mainz, allt för att de ska vara 100% till kvällens match. Mittfältaren Bastian Schweinsteiger är dessutom tillbaka och kan komma in istället för Luiz Gustavo. Backarna Daniel van Buyten och Breno är sedan tidigare borta med skador.
Real Madrid är obesegrade i årets Champions League och gjort skrämmande 107 ligamål på 33 ligamatcher i år. Man vilade Angel Di Maria, Kaka och Karim Benzema i helgen så de bör alltså bör ha torrt krut i bössorna till kvällens match. Dessutom har man ju Christiano Ronaldo som har gjort närmast löjliga 41 ligamål på 33 ligamatcher samt 8 mål på 8 matcher i Champions League. Backen Ricardo Carvalho och Lassana Diarra är båda borta från spel med skador.
Speldjävulen litar på att Ronaldo, Ribery, Gomez, Benzema och de andra fixar en målrik tillställning och spelar över 2.5 mål i matchen med medelinats.

Liga: Champions League
Match: Bayern München – Real Madrid
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.80 @ Bet365
Högsta odds: 1.92 @ Pinnaclesports.com
Matchstart: 20.45

Resultat: 2-1 VINST!!

Pinnacle Sports Soccer betting

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen