Dagens bästa spel

Bristol City är lördagens bästa spel

Bristol City tog en stabil poäng hemma mot West Ham senast och är nu obesegrade i sex raka matcher i Championship.  Lånet från Burnley, backen André Bikey, har verkligen stärkt upp försvaret samtidigt som man fått tillbaka många spelare från skador. Man går in till den här matchen med vetskapen om att tre poäng betyder säkrat kontrakt och därmed fortsatt spel i divisionen nästa säsong. Man får klara sig utan bäste målskytten Brett Pitman, som har en match kvar på sin tre matcher långa avstängning. Man får dock tillbaka backarna Lewin Nyatanga och James Wilson från skador.
Barnsley har fullkomligt usel form och har haft så en längre tid. Man har endast tagit 5 poäng på de 13 senaste ligamatcherna, men har trots detta ändå säkrat kontraktet med två matcher kvar av säsongen. Det gör att tränaren Keith Hill förmodligen kommer göra en del ändringar i laget så att även ”truppspelarna” får känna på spel i Championship. Man har sedan tidigare Matty Done, Scott Golbourne, Rob Edwards, Jacob Butterfiled och Luke Steele på skadelistan.
Ettan här känns väldigt stark då ett hypermotiverat Bristol City kommer ge allt för tre poäng och säkrat kontrakt.

Det ser ut att vara en mycket intressant speldag så det kommer definitivt komma fler spel på Twitter under kvällen. Se till att bli en följare av Speldjävulen där!

Liga: Championship (England)
Match: Bristol City – Barnsley
Speltips: 1
Odds: 1.73 @ Bet365
Högsta odds: 1.80 @ Interwetten 
Matchstart: 16.00

Resultat: 2-0 VINST!!Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen