Dagens bästa spel

Hannover jagar vidare mot Europa League

Speldjävulen har nu förhoppningsvis startat en ny svit vad gäller dagens bästa spel. De tre senaste har i alla fall suttit och nu jagar vi vidare mot rekordet på 14 raka som inträffade i början av april. Det har dessutom suttit lite sköna Twitterspel på slutet, i går var det Admira Wacker som rekades till oddset 3.50.  Missa alltså inte att bli en följare av Speldjävulen på Twitter!

Hannover har haft ett väldigt tufft spelschema på slutet då man haft matcher både i Bundesliga och Europa League. Resultaten har därför varit lite upp och ner, men nu har man fått över en vecka på sig att ladda batterierna och förbereda sig inför dagens match. Man ligger för närvarande på sjunde plats i tabellen, fyra poäng upp till Bayer Leverkusen på Europa League-plats, med en match mindre spelad. Med endast tre matcher kvar av säsongen för Hannover krävs det alltså tre poäng här om man ska ha en rimlig chans att gå förbi. Till dagens match mot Freiburg får man tillbaka mittfältaren Lars Stindl och bäste målskytten Mohammed ”Moa” Abdellaoue medan veteranen Sergio Pinto och Mame Biram Diouf saknas. Hannover är urstarka hemma på AWD-Arena där man ännu inte förlorat en enda match på hela säsongen.
Freiburg har verkligen hittat formen på slutet och är nu obesegrade i åtta raka matcher i ligan. Det har gjort att man klättrat upp från nedflyttningsplats och nu så gott som säkrat nytt kontrakt. Man har en hel del skadeproblem inför dagens match och hela 5 ordinarie spelare ser ut att tvingas vila. Backarna Oliver Barth och Mensur Mujdza samt mittfältarna Johannes Flumm, Julian Schuster och Anton Putsila missar förmodligen alla matchen.
Speldjävulen tror att ett utvilat Hannover tar chansen att hänga på Leverkusen och slår ett skadedrabbat och ganska nöjt Freiburg i dag.

Liga: Bundesliga (Tyskland)
Match: Hannover – Freiburg
Speltips: 1
Odds: 1.83 @ Bet365
Högsta odds: 1.96 @ 12BET
Matchstart: 17.30

Resultat: 0-0 Förlust…Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen