Dagens bästa spel

Målrikt mellan Syrianska Kerburan och Väsby

Syrianska Kerburan började något överraskande säsongen med en seger borta mot nykomlingn Enköping i första omgången av division 1 Norra. Syrianska var kraftigt nederlagstippade inför säsongen efter att ha gjort sig av med en rad rutinerade spelare. Dessa har istället ersatts av hungriga ungdomar som t. ex. 19-årige Serop Budur (strålande i premiären) samt blott 17-årige Markus Hanna. Inte mindre en fem spelare i premiärlaget var under 20 år och det var därför mycket imponerande att man lyckades plocka tre poäng, på bortaplan dessutom. Ikväll blir det nog tuffare då ett mycket namnstarkt Väsby kommer på besök.
Väsby United, som vara nära konkurs för några månader sedan innan man fick in ett stort tillskott med pengar av miljonären Alex Ryssholm, vilket gjorde det möjligt med värvningar som Yosif Ayuba (Djurgården), Prince Ikpe Ekong (Djurgården), Mauro Saez Jarpa (Hammarby), Elliot Lundberg (Brommapojkarna), Mirza Jelecak (Dalkurd), Ferhat Korkmaz (Brommapojkarna), Simon Ogunnaike (Assyriska), Sunday Bale (Sirius), Sunday Abohwo (Valsta Syrianska), Yannick Bapupa (tidigare Kalmar och Gelfe) med flera. Här snackar vi alltså många spelare med rutin från Allsvenskan och Superettan. Laget plockades dock i hop väldigt sent och man ligger rejält efter i förberedelserna inför säsongen. Dock råder det inga tvivel om att det finns kvalitet i laget som räcker och blir över för division 1. Det började också bra då man i premiären tog en 3-1 seger över IFK Luleå, även om målen kom sent.
Speldjävulen tror att det här blir en öppen och målrik tillställning och lirar trots det något snåla oddset, och framförallt i brist på andra objekt i dagens spelutbud, på över 2.5 mål i matchen.

Liga: Division 1 Norra (Sverige)
Match: Syrianska IF Kerburan – Väsby United
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.60 @ Bet365
Högsta odds: Bet365
Insats: 6 units
Matchstart: 19.00

Resultat: 0-1 Förlust…

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen