Dagens bästa spel

Luton säkrar playoffplats ikväll

Luton har gått riktigt bra på slutet sedan nye tränaren Paul Buckle tog över. Efter sju raka matcher utan seger under förre tränaren Gary Brabin, har Buckle fått ordning på försvarspelet och laget har nu hållit nollan i tre matcher i rad. Senast tog man en oerhört viktig seger mot Kidderminster, vilket gjorde att lagen bytte plats och Luton tog över femteplatsen, vilket är lika med sista playoffplatsen till League 2. Ikväll kan man vid seger säkra den kvalplatsen och tränaren Buckle rapporterade att spelarna på sista träningen innan match såg oerhört taggade och självsäkra ut. Det är inte alls säkert att det räcker med en poäng här då Luton har överlägsna serieledarna Fleetwood på bortaplan i sista omgången, så man kommer garanterat gå för seger.

Gateshead hade fram till senaste omgången även de en chans att nå kvalplats, men de hoppen grusades när man åkte på en blytung 2-4 förlust mot redan avsågade bottenlaget Bath. Det var en bedrövlig insats och spelarna är säkert rejält sänkta efter den matchen samt det faktum att säsongen nu i praktiken är över. Dessutom dras man med en hel del skador, bland dessa återfinns suveräne skyttekungen Jon Shaw, som gjort hela 27 mål på 42 matcher den här säsongen. Shaw har bara missat två matcher tidigare under året, de gångerna blev det förlust för Gateshead…

Mycket talar alltså för att det blir bortaseger i kvällens match och Speldjävulen går in med hyfsat hög insats.

Liga: Blue Square Premier  – Conference League (England)
Match: Gateshead – Luton
Speltips: 2
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ StanJames
Insats: 7 units
Matchstart: 20.45

Resultat: 0-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen