Dagens bästa spel

Elfsborg befäster serieledningen ikväll

Bollen har inte studsat Speldjävulens väg de senaste dagarna och formsvackan är ett faktum. Enda sättet att jobba sig ur den är helt enkelt att läsa på ännu mer, så det är vad som kommer att ske. Då ska det också mycket till om inte vändningen kommer. Får lite snabbt också be om ursäkt till er som ryggat de senaste dagarna, fyra missar i rad är inte ok…

I dag är vi tillbaka i Allsvenskan igen och mötet mellan Elfsborg och GAIS på Borås Arena. Hemmalaget toppar tabellen på 12 poäng efter fem omgångar och står för dagen med tre raka segrar i bagaget. Senast blev det en imponerande 2-0 seger borta mot Örebro där Stefan Ishizaki bjöd på en riktig pärla från halva plan. Tränaren Jörgen Lennartsson har en såpass bred trupp till sitt förfogande att han har lyxen att kunna vila spelare från match till match, senast var det Lasse Nilsson som började på bänken. Man är grymt starka på konstgräset på Borås Arena och ska ligga bra till för tre poäng ikväll.
GAIS har inlett säsongen hyfsat och ligger för närvarande på en niondeplats i tabellen med sex poäng på fem spelade matcher. Framförallt är det försvarsspelet som har fungerat bra, men senast mot IFK Norrköping fick man även igång målskyttet och framförallt fick man igång stjärnan Wanderson. Mittfältaren Mervan Celik skadade sig dock i den matchen och han missar även dagens drabbning, ett väldigt tungt avbräck naturligtvis. Sedan tidigare har man även backarna Jimmy Tamandi och Richard Spong samt mittfältaren Jeffrey Aubynnn borta.

Speldjävulen tror att Elfsborg fixar det här tillslut och känner att det kan vara värt att trycka till lite när oddset kryper upp mot 1.70 hos en del spelbolag. Missa inte heller att följa Speldjävulen på Twitter, det kommer dyka upp ett mycket intressant spel där till högt odds ikväll.

Liga: Allsvenskan
Match: Elfsborg – GAIS
Speltips: 1
Odds: 1.67 @ Bet365
Högsta odds: 1.70 @ Interwetten
Insats: 7 units
Matchstart: 19.00

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen