Dagens bästa spel

Helsingborg är dagens bästa spel!

Helsingborg har haft det väldigt lätt för Mjällby de senaste säsongerna och det har faktiskt blivit 5 segrar på de 5 senaste mötena för skåningarna. Hemma på Olympia är man alltid starka och även om man har Walid Atta, Mattias Lindström och Rachid Bouaouzan borta här så ser det ändå ganska bra ut i hemmalaget. Man kom nämligen igång med målskyttet senast i bortamatchen mot Åtvidaberg då Erik Sundin hittade rätt två gånger. Man har även ett duktigt sparkapital då anfallskollegan  Alfred Finnbogason inte har hittat målet på tre raka matcher – bli inte förvånade om han dyker upp i målprotokollet här.
Mjällby har två imponerande segrar bakom sig (Åtvidaberg och Djurgården) och det är härligt att se att Pär Ericsson nu återigen får visa vilken duktig målskytt han är. Att IFK Göteborg inte gav honom fler chanser förblir en gåta för Speldjävulen. Till dagens match har man ett tungt avbräck då lagkaptenen Patrik ”Bagarn” Rosengren har en sträckning och inte kan spela. Det var också länge osäkert om mittbackskollegan Anders Wikström skulle kunna medverka, men han finns trots allt med i Mjällbys startelva ikväll.

Mjällbys försvar såg redan darrigt ut redan innan Bagarn var tvungen att kasta in handuken, så ettan på HIF känns stark här. Fler spel kommer under kvällen på Speldjävulens Twitter – häng med!

Liga: Allsvenskan
Match: Helsingborg – Mjällby
Speltips: 1
Odds: 1.67 @ Bet365
Högsta odds: 1.73 @ Pinnaclesports.com
Insats: 7 units
Matchstart: 19.00

Startelvor (hämtat från hif.se):

Helsingborgs IF
Startelva (4-4-2):
 30 Pär Hansson (K) – 15 Emil Krafth, 3 Loret Sadiku, 16 Joseph Baffo, 24 Erlend Hanstveit – 21 Christoffer Andersson, 8 Ardian Gashi, 6 May Mahlangu, 5 Daniel Nordmark – 19 Alfred Finnbogason, 9 Erik Sundin.
Avbytare: 1 Daniel Andersson (mv), 2 Marcus Bergholtz, 10 Álvaro Santos, 11 Thomas Sørum, 14. Erik Edman, 23 Erik Wahlstedt, 27 William Kvist.

Mjällby AIF
Startelva (4-4-2):
 1 Mattias Asper (mv) – 4 Daniel Ivanovski, 3 Anders Wikström, 15 Robin Cederberg, 5 William Leandersson – 8 Haris Radetinac, 13 Daniel Nilsson, 7 Dominique Kivuvu, 14 Daniel Nicklasson – 18 Pär Ericsson, 10 Marcus Ekenberg (K).
Avbytare: 9 Erton Fejzullahu, 12 Viktor Agardius, 16 Alexander Lundin (mv), 20 Pavel Zavadil, 21 Simon Nilsson, 22 Marcus Pode, 23 Andreas Blomqvist.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen