Dagens bästa spel

RAEC Mons är dagens bästa spel!

Mons har verkligen gått bra på slutet och leder nu grupp B i playoff 2 i Belgien. Det något invecklade systemet i Belgien innebär att vinnaren i playoff 2 (vilket består av lag placerade 7 till 14 i grundserien indelade i två grupper) får möta fyran eller femman i playoff 1 (lag placerade 1 till 6 i grundserien) om en plats i Europa League nästa säsong. Mons är obesegrade i sju matcher i rad och har redan slagit dagens motståndare Zulte-Waregem en gång i playoffspelet, den gången på bortaplan. Gamle landslagsstjärnan Enzo Scifo är ny tränare sedan februari och efter att han tog över har man alltså gått som tåget. Man har inga ordinarie spelare skadade eller avstängda här och kan vid vinst i dag säkra en avgörande match mot vinnaren i Grupp A.
Zulte-Waregem har gått desto sämre och är redan i praktiken borta om spel om en Europaplats. Man är dessutom hårt skadedrabbat inför dagens match och saknar inte mindre än 6 ordinarie spelare. Mittfältarna Skulason (tidigare i HIF), Sterckx och Matton samt anfallarna Habibou, Leye och bäste målskytten Naessens missar alla dagens match.
Att tro något annat än att ett friskt  och taggat Mons slår tillbaka ett avsågat och skadeskjuten Waregem vore dårskap. Speldjävulen kliver därför in tungt på raka ettan till ett överraskande högt odds.

Liga: Playoff 2 – Grupp B (Beligen)
Match: RAEC Mons – Zulte-Waregem
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.00 @ Stan James
Insats: 9 units
Matchstart: 20.00

Resultat: 0-1 Förlust…

3 Kommentarer

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen