Dagens bästa spel

Överspel i Real Zaragoza – Athletic Bilbao

Det blev återigen 11 rätt på Stryktipset igår då Bury och Swansea förstörde dagen genom att svika. Det känns dock som att 13 rätt inte är långt borta nu, hoppas i alla fall att ni gillar analyserna av matcherna och att ni kan hitta några idéer där när ni sätter ihop era egna system. Kommentera gärna och berätta om det är något som ni saknar i stryktipsanalyserna så ska jag se om det kan fixas till nästa gång. Nu till dagens matcher och jakten på att faktiskt sätta dagens bästa spel, formen är ju som bekant inte på topp där….

Real Zaragoza spelar med kniven på strupen och måste helt enkelt plocka tre poäng i eftermiddag om det ska bli spel i La Liga nästa säsong. Zaragozas tränare Manuel Jimenez har också klargjort för laget att det endast är 3 poäng som räknas och han har även bett fansen att gå man ur huse för att stötta laget i de återstående matcherna. Man har inga skador eller avstängningar på nyckelspelare och kommer ställa upp med en offensiv startelva i dagens match mot Athletic Bilbao.
Bilbao som så sent som i torsdags kvalificerade sig till Europa League-final genom att slå Sporting Lissabon hemma med 3-1 (4-3 sammanlagt), kan kanske vara något slitna här men måste ladda om då man fortfarande är med i racet om en Champions League-plats nästa säsong. Tränare Marcelo Bielsa är som bekant en offensivt lagd coach och vill gärna att sina lag ska spela publikfriande och anfallsrik fotboll. Det har han med framgång fått igenom i Bilbao och det kan säkert skapas chanser för laget när Zaragoza är tvingade att trycka på redan från början.
Speldjävulen tror att detta kan bli en målrik historia och de tre senaste mötena lagen emellan har också slutat med fler än två mål.

Liga: Primera Division (Spanien)
Match: Real Zaragoza – Athletic Bilbao
Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.75 @ Bet365
Högsta odds: 1.90 @ Ladbrokes
Insats: 5 units
Matchstart: 16.00

Resultat: 2-0 Förlust…

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen