Dagens bästa spel

Lens tar tre viktiga poäng ikväll

Den före detta toppklubben Lens harvar numera i bottenskiktet av franska Ligue 2 och får se upp så man inte åker ytterligare ner i seriesystemet. För närvarande ligger man på 15:e plats i tabellen men det är bara tre poäng ner till dagens motståndare Le Havre, strax under strecket. Lens har något oväntat två raka förluster i bagaget efter att ha imponerat i 3-0 seger borta mot topplaget Tours för ett par veckor sedan. I förlustmatchen borta mot Chatearoux senast var man dock det klart bättre laget och man skapade mängder av chanser, men skärpan i avsluten saknades och man träffade dessutom trävirket vid två tillfällen. Till dagens match får man klara sig utan backen Franck Queudre samt mittfältarna Samba Sow och Alexandre Cuvillier, men man får samtidigt tillbaka viktige Geoffrey Kondagbia.
Le Havre har gått väldigt svagt på slutet och har inte vunnit i ligan på över 2 månader. Man är dessutom ett av ligans absolut sämsta bortalag, där man endast tagit 12 poäng på hela säsongen (17 matcher). Man har ett par riktigt tunga avbräck till dagens match då lagets två bästa målskyttar Yohann Rivere och Ryan Mendes båda är avstängda. Mendes fick rött kort senast och Rivere är avstängd efter att ha samlat på sig tre gula kort inom loppet av de 10 senaste matcherna. Man hade redan med dessa båda herrar i laget förtvivlat svårt att göra mål och man är faktiskt näst sämst i hela ligan när det kommer till målfabrikation. Man saknar även backen Maxime Le Marchand som skadade sig i förlustmatchen mot Monaco förra veckan.
Speldjävulen tror på en målsnål tillställning där Lens till slut drar längsta strået, ska vi tro på 1-0? Med tanke på usel form för dagen blir det nu endast låga insatser ett tag framöver.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Lens – Le Havre
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.05 @ Bwin
Insats: 2 units
Matchstart: 20.30

Resultat: 2-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen