Dagens bästa spel

Brescia tar sista chansen

Brescia har efter en mycket bra period åkt på tre förluster i rad, motståndet har dock varit ganska tufft och det ser betydligt enklare ut i dag när man åker till bortamatch mot hopplösa jumbon Albinoleffe. Med endast fem omgångar kvar av säsongen, och sex poäng upp till Varese på sista kvalplatsen, måste man i stort sett vinna i dag om hoppet om Serie A nästa säsong ska leva kvar. Backen Gilberto Martinez Vidal missar dagens match liksom schweizaren Fabio Deprela, men viktige mittfältaren Alessandro Budel är dock redo för spel igen efter två månaders frånvaro på grund av skada.
Albinoleffe är inte bara formlöst (åtta raka förluster) och hopplöst sist i tabellen, man är även extremt hårt drabbat av skador och avstängningar. Till dagens match saknar man 8 mer eller mindre ordinarie spelare – dessa är backarna Bergamelli, Piccini, Lebran och Daffara, mittfältarna Chrisiano och Previtali samt anfallaren Cissé. Detta gör att man bland annat tvingats plocka in mittfältaren Michele Cortinovis från sitt Primaveralag, Cortinovis är född 1995. Det ser med andra ord inte speciellt ljust ut för hemmalaget som förmodligen redan insett att det blir spel i Serie C nästa säsong.

Brescia måste därför ses med mycket god chans här trots något sviktande form. Raka tvåan finns till över 2 gånger pengarna hos de flesta spelbolagen och det får anses som ett klart godkänt. Var uppmärksam på att det är matchstart redan kl. 15.00 i Italien i dag.

Liga: Serie B (Italien)
Match: Albinoleffe – Brescia
Speltips: 2
Odds: 2.05 @ Bet365
Högsta odds: 2.10 @ Betsson
Insats: 3 units
Matchstart: 15.00

Resultat: 0-2 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen