Dagens bästa spel

Speldjävulen testar med Ajaccio

Det vore väl synd att säga att Ajaccio har rosat marknaden på slutet då man inte vunnit på sju omgångar i ligan och nu ligger precis över nedflyttningsstrecket på 17:e plats i tabellen. Man har dock bara förlorat två av dessa sju, båda på bortaplan mot topplagen Lille och Rennes, och det känns lite som man står på tur för en seger här. Det som gör spelet intressant är att man möter bottenkollegan Sochaux (19:e plats), som har två rejäla bottennapp de senaste omgångarna – 1-6 borta mot Paris SG sist och 0-3 hemma mot Bordeaux därförinnan. Förvisso svåra motståndare båda två, men prestationerna har inte varit något att skryta med. Inte nog med att spelet har stämt dåligt, man fick även skyttekungen Mobido Maiga (9 mål) samt mittfältaren Sebastien Roudet utvisade mot Bordeaux senast, vilket gör att båda missar kvällens match. Man saknar även backen Sebastien Corchia samt duktige mittfältaren Vincen Noueria – in i truppen kommer istället Hammarby-bekantingen Charlie Davie samt Rafael Dias, King Osanga och Jerome Roussillon, där endast Davies och Dias fått speltid i år. Sochaux är desstuom ett synnerligen svagt bortalag medan Ajaccio inte gör bort sig på hemmaplan.

Det sista lilla som fick Speldjävulen att välja Ajaccio som dagens bästa spel är att klubbledningen beslutat att inte ta något inträde till kvällens match, allt för att som man säger: ”trycket på läktaren ska bli som en 12 spelare för laget”. Räkna alltså med ett rejält hemmastöd för Ajaccio ikväll. Det är med andra ganska mycket som talar för hemmalaget här och då är det väl inte mycket att tveka på, eller?

Liga: Ligue 1 (Frankrike)
Match: Ajaccio – Sochaux
Speltips: 1
Odds: 2.20 @ Bet365
Högsta odds: 2.38 @ Stan James
Insats: 5 units
Matchstart: 19.00

Resultat: 2-1 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen