Dagens bästa spel

Nantes drar längsta strået

Fjärde raka spelet satt i går när Concordia gjorde sin plikt i bortamötet med Mioveni. Precis som förutspått sänktes oddset under dagen och förhoppningsvis gick de flesta in redan under morgonen. Det var fjärde raka spelet som satt och förhoppningsvis är nu formsvackan endast ett minne blott. Det tunga Twitterspelet satt även det då Ruch Chorzow ganska enkelt avfärdade Cracovia på bortaplan.

I dag blir det ett spel i franska Ligue 2 där Nantes tar emot Arles hemma på Stade de la Beaujoire – Louis Fonteneau. Hemmalaget har fortfarande en liten, liten chans att nå tredjeplatsen, vilket innebär uppflyttning, och även om formen varit lite sisådär på slutet så har hemmaspelet varit fortsatt stabilt. Faktum är att man är ett ligans absolut bästa hemmalag. Till dagens match saknar man Veigneau and Granddi Ngoyi, men annars är truppen skadefri.

Arles har gått väldigt bra efter uppehållet och är faktiskt obesegrade i 17 (!) raka matcher. Det har dock bara blivit 6 segrar, men nu ser det ändå ut som man i stort sett har fixat kontraktet. Man dras med en del skadeproblem inför dagens match och saknar mittfältarna Christophe Landrin och Deme N’Diaye samt anfallarna Luigi Pieroni och Maurice Junior Dale. Man är inte heller utan dessa spelare kända för att vara ett offensivt och målglatt lag, faktum är att de tre senaste matcherna har slutat 0-0.

Speldjävulen tror på en målsnål tillställning där Nantes till slut drar längsta strået. Låg insats rekommenderas dock då känslan inte riktigt infinner sig.

Liga: Ligue 2 (Frankrike)
Match: Nantes – Arles
Speltips: 1
Odds: 1.91 @ Bet365
Högsta odds: 2.02 @ Pinnacle
Insats: 2 units
Matchstart: 20.00

Resultat: 3-0 VINST!!

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen